“Vaig conèixer la Gemma fa dos anys en un moment vital molt dur i difícil. La seva manera d’enfocar la situació que tenia davant, la seva manera d’escoltar i comunicar i, sobretot, la seva professionalitat, han aconseguit que sigui capaç de transitar un moment tan dur d’una manera tendra i alhora amb determinació. El més bo de la Gemma per mi és que, quan necessito ajuda, tinc la sensació de tenir al meu costat una persona màgica. Gràcies Gemma.”

Cases respir – LoliLoli

“Quan em vaig adonar del que havia passat en aquella situació tan dura no sabia ni per on començar, tot es va ensorrar de cop. Una bona amiga em va parlar de la Gemma i tot i la meva resistència inicial vaig decidir trucar-la. No sabria explicar molt bé com però a mesura que anava passant l’estona al seu davant alguna cosa dins meu es calmava i tenia clar que en algun moment el dolor que estava sentint dins meu podria canviar i ser més lleuger. Amb l’acompanyament de la Gemma he après a parlar d’aquella situació amb calma, serenor i quan algun dia em rodola alguna que altra llàgrima sentir quant de bé em fa. Gràcies per acompanyar-me a retrobar-me i aprendre a viure amb amor allò que en un moment determinat genera un dolor infinit.”

Cases respir – LluísLluís

“La GEMMA, la meva arquitecta d’emocions de capçalera. Pensar en la Gemma i en com m’ha acompanyat i m’acompanya és pensar en VALENTIA, RESPECTE, CANVI, PODER femení, descobrir la DONA que vull ser, COMPROMÍS amb mi mateixa i amb allò que m’agrada, CURA, remoure estructures passades per assentar l’estructura d’ara amb PRESÈNCIA, tenir una mirada AMABLE dins i fora, SEGURETAT, una visió del DOL sense drames ni victimismes, ALEGRIA, esperit CRÍTIC sense judici, ENERGIES, AMOR… Ara i aquí, puc dir que hi ha hagut un abans i un després en la meva vida després de conèixer la Gemma. Un GRÀCIES gegant a l’UNIVERS per posar la Gemma Nicolau Massó al bell mig d’aquesta meravellosa VIDA. Un concepte de VIDA que va evolucionant mentre aprenem i integrem noves EINES per viure amb CALMA.”

Valentes per naturalesa – Montserrat CarbonellMontserrat

“Entendre que el meu camí de vida és com una muntanya russa que et va aturant davant d’allò en què t’has d’emmirallar i aprendre no sempre és facil. Acompanyar a la nena interior a obrir i tancar carpetes, a reconèixer i acceptar-se com és i a entendre que la vida no va de creences rígides sinó que tot canvia i això és bo. Sobretot, poder gaudir d’una estona per a tu, individual, de una dona que es dóna permís per escoltar el cor, no crec que existeixi millor professional o, millor dit, millor persona que t’acompanyi que la Gemma. Una arquitecta real d’emocions. Gràcies per tot.”

Valentes per naturalesa – MariMari

“Vaig arribar a la Gemma per recomanació d’una amiga molt propera. Estava passant per una mala època i tenia poques esperances que allò funcionés. Però la Gemma em va fer canviar d’opinió des del primer minut. Amb ella he crescut, he après, he guanyat confiança, i m’ha donat eines que em fan ser qui soc avui. He après a col·locar-me on jo vull estar, i a creure una mica més en els meus projectes personals i professionals. ‘Alopex’ va ser el meu primer projecte professional i, com no podia ser d’una altra manera, la Gemma va estar allà per donar suport i ajudar-me a brillar. Eternament agraïda!”

Veure Projecte Alopex

 

Innovadors socials – IreneIrene

“Bonic espai d’autocura, retrobament i connexió amb els companys/es de feina amb els que compartim temps i emocions diàriament. La Gemma acompanya a crear espais de seguretat on expressar-se lliurement sense pressió, judicis de valor, jerarquies, rols ni etiquetes. Es convida a la introspecció, destacant mecanismes de socialització que tots experimentem o hem experimentat al llarg del nostre procés vital, treballant l’empatia i entenent que totes nosaltres percebem la realitat des de perspectives diferents, sent totes acceptables i igual de vàlides. S’impulsa a la responsabilitat individual, sent tots agents i motor de canvi. Tenim moltes ganes de continuar avançant juntes!”

Agents de canvi – Equip La ComaEquip "La Coma" Fundació Aspros

“Recordo que el primer dia que vaig anar a conèixer a la Gemma no tenia massa clar què tenia que fer o dir, tot i així, al cap de ben poc ja estava explicant-li tot allò que em preocupava i em feia sentir malament. Vaig tenir clar que això de posar paraules al que sents és la hòstia si qui tu explica ho fa fàcil i sense cap mena de judici. Gràcies a les sessions que hem fet he pogut encarrilar el meu futur professional tot i que segueixi haguent-t’hi persones del meu voltant que no els hi semble bé. Gràcies Gemma!”

Innovadors socials – ElenaElena

“Vaig començar les sessions quasi arrossegant a la meva parella ja que creia que era la única manera de poder retrobar-nos i recuperar l’espai que un dia varem tenir. Un cop viscuda l’experiència de les sessions amb la Gemma tot va començar a ser diferent, els dos ens vàrem adonar que havíem canviat, havien passat moltes coses i que feia molt que no ens aturavem a mirar-nos las ulls i explicar-nos com realment ens sentíem. Va ser màgic, respectuós i amb tot l’amor que ens tenim. Això ens ha permès entendre coses i ara, els dos a una, hem decidit renovar la relació de parella i redescubrir-nos. Gràcies per ensenyar-nos a reconèixer la llibertat individual per poder viure amb llibertat la relació de parella.”

Del desamor a l’amor – Natalia i XaviNatalia i Xavi

“Simplement calen més espais per poder escoltar-nos i per poder expressar el que ens agrada i el que no sense que hi hagin mal entesos, males cares o “safareig” pels passadissos. Una Formació totalment recomanable i necessària pels professionals del Sector Social i Sanitari on les relacions humanes són la clau de tot. Gràcies per fer-ho fàcil i dinàmic!”

Agents de canvi – NoemíNoemí

“Tenir espais per poder expressar-nos com a persones més enllà del lloc professional que ocupem ens permet veure-hi més enllà i aprendre a posar-nos al lloc de l’altre i des d’aquí obrir-nos a preguntar-li a l’altre “què és el que et molesta?” o “com és que ara m’has parlat així?”. Amb la Gemma hem après que malgrat el dia a dia de  vegades ofega i esgota, millor fer-ho amb una bona comunicació i predisposició al bon fer. Gràcies per l’experiència formativa i per com hem gaudit i xalat aprenent.”

Agents de canvi – LauraLaura