“Una persona molt especial ens va posar en contacte i des que vam començar aquest camí he sentit un munt d’emocions. He viscut aquest camí com si fos una gimcana, tot el que aprenia amb tu la vida m’ho passava per davant per posar-ho en pràctica.

Tot això em feia créixer,  m’empoderava i podia veure cada dia que passava que era capaç de viure la vida amb tranquil·litat, sense pressió i sense angoixa i això es traduïa en felicitat. Pensava que no podria aconseguir aquest canvi però si se pot.

T’estaré eternament agraïda Gemma per acompanyar-me en aquest procés tan bonic alhora que difícil.”

Valentes per naturalesa – MartaMarta

“La Gemma em va recordar una frase molt simple i, alhora, molt potent: “la meva felicitat depèn de mi”. Ella m’ha guiat per entendre l’estructura dels processos que transitem a la vida i a col·locar-me on jo vull. Gràcies de tot cor.”

 

Valentes per naturalesa – PatriciaPatricia

Gràcies Gemma per ajudar-me a entendre el que em passava i a millorar la relació amb els de casa. Les sessions amb tu m’han permès transformar l’ansietat en ganes de fer moltes coses noves!!

Innovadors socials – JudithJudith

“Com bé saps Gemma, el primer dia tenia zero confiança en poder donar-hi la volta a tot plegat, tot i així, al coneixe’t vaig sentir que “potser si”. Ara puc afirmar que SI, tot és possible quan s’està disposat a viure! Gràcies, gràcies, gràcies.”

Valentes per naturalesa – CristinaCristina

“Gràcies a l’acompanyament de la Gemma m’he adonat que puc aconseguir el que em proposi si estic disposada a ser més amable amb mi, posant en valor qui sóc. Ara sento que la vida és meva!”

Valentes per naturalesaBerta

“Ara m’adono que mai m’he prioritzat. La seva mort m’ha permès veure’m. El dolor per la seva absència m’ha permès plorar. Que trist i que bonic a l’hora. Agraït pel teu acompanyament, amor i comprensió.”

Cases respirEnric

“Ara sé que aquest dolor m’acompanya però no em limita a viure la vida com ho ha fet tots aquests anys. Gràcies Gemma de tot cor.”

Cases respirMarisa

“Moltes gràcies Gemma, tinc més ganes de viure que mai!”

Cases respirAraceli

“No m’imaginava que es pogués acabar una relació sentint-se estimat i respectat. Gràcies Gemma per acompanyar-nos a veure-hi clar quan tot semblava eternament fosc. Quant de bé ens ha fet, als dos, les teves sessions.”

Del desamor a l’amorNúria i Joan

“Hablar con Gemma nos ha permitido darnos cuenta que cada uno debe ocuparse de lo que no le gusta y le genera malestar y desde aquí poder aprender a comunicar al otro lo que necesita de manera amable y negociadora.”

Del desamor a l’amorAna i Javier