03.

INNOVADORS

SOCIALS

Vull sentir-me lliure per viure la vida que vull viure.

La sensació de no encaixar, la recerca de plaer immediat, el caos en les relacions, les etiquetes que t’identifiquen però que l’entorn no accepta.

Què en fas de tot això cada dia? Com camines amb tanta injustícia?

Una opció és que no estiguis fent res, que tan sols et queixis o bé critiquis tot allò amb el que no estàs d’acord. Ok, perfecte, estàs en el teu dret, el que passa és que tinc una pregunta per a tu: On queden els teus somnis? els teus ideals? les teves il·lusions mentre et queixes? Amb què t’impulses per aconseguir el que SÍ quan estàs malbaratant la teva energia en el que NO?

Una altra opció és que estiguis fent mil coses que, fet i fotut, et porten possiblement a NO fer res, a anar sobrepassat volent estar a tots els llocs alhora, al mateix moment, perquè sinó no hi haurà canvi.

Doncs que sàpigues que la cosa no va ben bé així. Vens d’estructures que els falta actualitzar-se per poder-se reajustar als temps actuals i tu ets portador d’aquest software actualitzat, tan sols et cal activar-lo i… ja ho tens!!

És imprescindible un espai on aprendre a connectar amb l’emoció per despertar el talent, ja que el projecte professional i d’impacte social que veuran els altres comença en el teu propi projecte de vida i aquí, sí que hi tens molt a dir i a fer.

Per tant, qui es distreu dient que no és possible: els altres, o tu?

Judith

Gràcies Gemma per ajudar-me a entendre el que em passava i a millorar la relació amb els de casa. Les sessions amb tu m’han permès transformar l’ansietat en ganes de fer moltes coses noves!!

La fantasia depèn de què o qui t’envolta. Els somnis només depenen de tu | La fantasia depèn de què o qui t’envolta. Els somnis només depenen de tu | La fantasia depèn de què o qui t’envolta. Els somnis només depenen de tu | La fantasia depèn de què o qui t’envolta. Els somnis només depenen de tu