03.

INNOVADORS

SOCIALS

Vull sentir-me lliure per viure la vida que vull viure.

La sensació de no encaixar, la recerca de plaer immediat, el caos en les relacions, les etiquetes que t’identifiquen però que l’entorn no accepta.

Què en fas de tot això cada dia? Com camines amb tanta injustícia?

Una opció és que no estiguis fent res, que tan sols et queixis o bé critiquis tot allò amb el que no estàs d’acord. Ok, perfecte, estàs en el teu dret, el que passa és que tinc una pregunta per a tu: On queden els teus somnis? els teus ideals? les teves il·lusions mentre et queixes? Amb què t’impulses per aconseguir el que SÍ quan estàs malbaratant la teva energia en el que NO?

Una altra opció és que estiguis fent mil coses que, fet i fotut, et porten possiblement a NO fer res, a anar sobrepassat volent estar a tots els llocs alhora, al mateix moment, perquè sinó no hi haurà canvi.

Doncs que sàpigues que la cosa no va ben bé així. Vens d’estructures que els falta actualitzar-se per poder-se reajustar als temps actuals i tu ets portador d’aquest software actualitzat, tan sols et cal activar-lo i… ja ho tens!!

És imprescindible un espai on aprendre a connectar amb l’emoció per despertar el talent, ja que el projecte professional i d’impacte social que veuran els altres comença en el teu propi projecte de vida i aquí, sí que hi tens molt a dir i a fer.

Per tant, qui es distreu dient que no és possible: els altres, o tu?

Irene

“Vaig arribar a la Gemma per recomanació d’una amiga molt propera. Estava passant per una mala època i tenia poques esperances que allò funcionés. Però la Gemma em va fer canviar d’opinió des del primer minut. Amb ella he crescut, he après, he guanyat confiança, i m’ha donat eines que em fan ser qui soc avui. He après a col·locar-me on jo vull estar, i a creure una mica més en els meus projectes personals i professionals. ‘Alopex’ va ser el meu primer projecte professional i, com no podia ser d’una altra manera, la Gemma va estar allà per donar suport i ajudar-me a brillar. Eternament agraïda!”

Veure Projecte Alopex

 

Elena

“Recordo que el primer dia que vaig anar a conèixer a la Gemma no tenia massa clar què tenia que fer o dir, tot i així, al cap de ben poc ja estava explicant-li tot allò que em preocupava i em feia sentir malament. Vaig tenir clar que això de posar paraules al que sents és la hòstia si qui tu explica ho fa fàcil i sense cap mena de judici. Gràcies a les sessions que hem fet he pogut encarrilar el meu futur professional tot i que segueixi haguent-t’hi persones del meu voltant que no els hi semble bé. Gràcies Gemma!”

Judith

Gràcies Gemma per ajudar-me a entendre el que em passava i a millorar la relació amb els de casa. Les sessions amb tu m’han permès transformar l’ansietat en ganes de fer moltes coses noves!!

La fantasia depèn de què o qui t’envolta. Els somnis només depenen de tu | La fantasia depèn de què o qui t’envolta. Els somnis només depenen de tu | La fantasia depèn de què o qui t’envolta. Els somnis només depenen de tu | La fantasia depèn de què o qui t’envolta. Els somnis només depenen de tu