TÍTOL DE LA

FORMACIÓ

Proposta de: Gemma Nicolau – Arquitecta d’Emocions 

Lloc: Edifici Policlínic – Av. Torreblanca 2-8, Planta 2ª, Despatx 10 

Ciutat: Sant Cugat del Vallès  BCN 

EDICIÓ MAIG 2024: Dimecres 8, 15, 22 i 29 maig a escollir entre horari de MATÍ o de TARDA 

EDICIÓ JUNY 2024: Dijous 6, 13, 20 i 27 juny a escollir entre horari de MATÍ o de TARDA

Horaris: MATÍ de 10h a 12h o TARDA de 18h a 20h 

PREU DE LLANÇAMENT: 240€ + Sessió Individual GRATUÏTA a l’acabar la formació (import actual de la Sessió Individual 80€ / 1hora i mitja)

PROPOSTA

Ets dona i t’encanta ser-ho.

T’apassiona la feina que fas.

Gaudeixes de tu sempre que pots.

Et nodreix compartir amb amics i família.

Tens clar qui vols que camini al teu costat.

 

Tot i així, hi ha moments que et pots sentir esgotada, sobrepassada, que la vida t’atrapa a tu, enlloc de tu a la vida i, potser, una mica perduda hi tot.

Doncs que sàpigues que tot això també forma part de ser dona, tot això també forma part de VIURE i ESTAR VIU. 

Per tant, si vols SER DONA del S.XXI i estar ENCANTADA DE LA VIDA de ser-ho, aquesta formació és per a tu! 

Tan sols es tracta de posar ordre, revisar, reformular, entrenar, renovar, actualitzar i sobretot,  sobretot, DISFRUTAR FENT-T’HO! 

OBJECTIUS GENERALS

IDENTIFICAR què de mi em limita a sentir-me dona i estar encantada de la vida de ser-ho,  situant-me en el moment present amb tot el que hi ha. 

PERMETRE’M observar i expressar a aquestes limitacions per poder connectar amb el que  m’impulsa i entendre com he arribat fins aquí. 

EXPERIMENTAR que una altra manera de viure i sentir és possible, apropant la idea de vida a  l’experiència de vida. 

ACCIONAR els nous projectes personals i professionals amb una direcció clara.

VALOR D’IMPACTE SOCIAL

COMUNITAT: Confirmar, mitjançant l’experiència compartida, que tenim la capacitat de poder  crear altres maneres de viure i sentir generant nous models relacionals entre totes les  persones, independentment del gènere. 

CONVIVÈNCIA: Validar l’expressió del que sentim mitjançant una mirada de correspondència  entre totes les persones, més enllà de la situació concreta, impulsant els nous models  relacionals des de l’alegria de viure, la senzillesa, el bon fer i l’entusiasme. 

IGUALTAT: Poder identificar el que sentim d’una manera fàcil i natural i des d’aquí actuar amb  respecte i amor cap a un mateix i cap al qui i el què ens envolta. 

TEMPS: Identificar que cadascú té un ritme diferent i que tots són vàlids alhora que  imprescindibles per poder situar-nos entre els extrems o polaritats. 

ESPAI: Respirar és imprescindible per viure. Tenir un espai per aprendre a agafar i deixar anar  i entendre com fer-ho, també. 

RECURSOS D’APRENENTATGE

  • Circuit bàsic de Trajectòria i Creixement Vital per poder posar ordre al camí fet fins aquí.
  • Eines elementals per a la Resolució de Conflictes Relacionals (familiars, laborals, parella i  organitzacions) mitjançant l’entrenament d’una Comunicació Oberta i No Violenta per poder  aconseguir relacions senzilles, fàcils i autèntiques. 
  • Esquema Humanitzador per aprendre a obrir i tancar qualsevol tipus de situació, etapa o relació. 
  • Bases de l’Art Mental per poder crear, originar i engendrar una actitud lliure, autònoma i  única.

METODOLOGIA

S’impartiran coneixements teòrics i es plantejaran dinàmiques de grup on cadascuna de les  persones pugui integrar, al seu ritme, allò que més l’apropa al benestar, alleujament, comprensió i  seguretat en una mateixa i en l’entorn.  

Les dinàmiques de grup es duran a terme en format individual, per parelles i majoritàriament amb  tot el grup, fent que unes sumin amb les altres de manera natural i generant vincles de proximitat  que permetin que les persones es sentin segures i es pugui establir un model de comunicació més  humanitzador. 

INSCRIU-TE!