“Una persona molt especial ens va posar en contacte i des que vam començar aquest camí he sentit un munt d’emocions. He viscut aquest camí com si fos una gimcana, tot el que aprenia amb tu la vida m’ho passava per davant per posar-ho en pràctica.

Tot això em feia créixer,  m’empoderava i podia veure cada dia que passava que era capaç de viure la vida amb tranquil·litat, sense pressió i sense angoixa i això es traduïa en felicitat. Pensava que no podria aconseguir aquest canvi però si se pot.

T’estaré eternament agraïda Gemma per acompanyar-me en aquest procés tan bonic alhora que difícil.”

Valentes per naturalesa – MartaMarta

“La Gemma em va recordar una frase molt simple i, alhora, molt potent: “la meva felicitat depèn de mi”. Ella m’ha guiat per entendre l’estructura dels processos que transitem a la vida i a col·locar-me on jo vull. Gràcies de tot cor.”

 

Valentes per naturalesa – PatriciaPatricia

“Com bé saps Gemma, el primer dia tenia zero confiança en poder donar-hi la volta a tot plegat, tot i així, al coneixe’t vaig sentir que “potser si”. Ara puc afirmar que SI, tot és possible quan s’està disposat a viure! Gràcies, gràcies, gràcies.”

Valentes per naturalesa – CristinaCristina

“Gràcies a l’acompanyament de la Gemma m’he adonat que puc aconseguir el que em proposi si estic disposada a ser més amable amb mi, posant en valor qui sóc. Ara sento que la vida és meva!”

Valentes per naturalesaBerta

“Conocerla fué, para mí, mi mejor medicina. Me curó de mis temores y así poder seguir viviendo.”

Valentes per naturalesaMontse