“La GEMMA, la meva arquitecta d’emocions de capçalera. Pensar en la Gemma i en com m’ha acompanyat i m’acompanya és pensar en VALENTIA, RESPECTE, CANVI, PODER femení, descobrir la DONA que vull ser, COMPROMÍS amb mi mateixa i amb allò que m’agrada, CURA, remoure estructures passades per assentar l’estructura d’ara amb PRESÈNCIA, tenir una mirada AMABLE dins i fora, SEGURETAT, una visió del DOL sense drames ni victimismes, ALEGRIA, esperit CRÍTIC sense judici, ENERGIES, AMOR… Ara i aquí, puc dir que hi ha hagut un abans i un després en la meva vida després de conèixer la Gemma. Un GRÀCIES gegant a l’UNIVERS per posar la Gemma Nicolau Massó al bell mig d’aquesta meravellosa VIDA. Un concepte de VIDA que va evolucionant mentre aprenem i integrem noves EINES per viure amb CALMA.”

Valentes per naturalesa – Montserrat CarbonellMontserrat

“Entendre que el meu camí de vida és com una muntanya russa que et va aturant davant d’allò en què t’has d’emmirallar i aprendre no sempre és facil. Acompanyar a la nena interior a obrir i tancar carpetes, a reconèixer i acceptar-se com és i a entendre que la vida no va de creences rígides sinó que tot canvia i això és bo. Sobretot, poder gaudir d’una estona per a tu, individual, de una dona que es dóna permís per escoltar el cor, no crec que existeixi millor professional o, millor dit, millor persona que t’acompanyi que la Gemma. Una arquitecta real d’emocions. Gràcies per tot.”

Valentes per naturalesa – MariMari

“Els perquè de la vida és el que la Gemma m’ajuda a entendre. A conviure amb la por de forma sencilla, a plantar-li cara i veure que ets capaç de tirar endavant. M’ensenya a que la meva veu sigui escoltada. Que pots canviar el que creies que és el normal. Això és la Gemma, la mestra que m’acompanya a sentir les emocions com jo les sento i no ser jutjada. El que tú vols i què et mereixes és el que defineix el camí de vida. Això és el que fa la Gemma, donar llum al camí de la vida i li agraïré sempre.”

 

Valentes per naturalesa – EstherEsther

“Una persona molt especial ens va posar en contacte i des que van començar aquest camí he sentit un munt d’emocions. He viscut aquest camí com si fos una gimcana, tot el que aprenia amb tu la vida m’ho passava per davant per posar-ho en pràctica. Tot això em feia créixer, m’empoderava i podia veure cada dia que passava que era capaç de viure una vida amb tranqui·litat, sense pressió i sense angoixa i això es traduïa en felicitat. Pensava que no podria conseguir aquest canvi pero sí que es pot. T’estaré eternament agraïda Gemma per acompanyar-me en aquest procés tan bonic alhora que difícil.”

 

Valentes per naturalesa – MartaMarta

“La Gemma em va recordar una frase molt simple i, alhora, molt potent: “la meva felicitat depèn de mi”. Ella m’ha guiat per entendre l’estructura dels processos que transitem a la vida i a col·locar-me on jo vull. Gràcies de tot cor.”

 

Valentes per naturalesa – PatriciaPatricia

“Com bé saps Gemma, el primer dia tenia zero confiança en poder donar-hi la volta a tot plegat, tot i així, al coneixe’t vaig sentir que “potser si”. Ara puc afirmar que SI, tot és possible quan s’està disposat a viure! Gràcies, gràcies, gràcies.”

Valentes per naturalesa – CristinaCristina

“Gràcies a l’acompanyament de la Gemma m’he adonat que puc aconseguir el que em proposi si estic disposada a ser més amable amb mi, posant en valor qui sóc. Ara sento que la vida és meva!”

Valentes per naturalesaBerta

“Conocerla fué, para mí, mi mejor medicina. Me curó de mis temores y así poder seguir viviendo.”

Valentes per naturalesaMontse