“Vaig arribar a la Gemma per recomanació d’una amiga molt propera. Estava passant per una mala època i tenia poques esperances que allò funcionés. Però la Gemma em va fer canviar d’opinió des del primer minut. Amb ella he crescut, he après, he guanyat confiança, i m’ha donat eines que em fan ser qui soc avui. He après a col·locar-me on jo vull estar, i a creure una mica més en els meus projectes personals i professionals. ‘Alopex’ va ser el meu primer projecte professional i, com no podia ser d’una altra manera, la Gemma va estar allà per donar suport i ajudar-me a brillar. Eternament agraïda!”

Veure Projecte Alopex

 

Innovadors socials – IreneIrene

“Recordo que el primer dia que vaig anar a conèixer a la Gemma no tenia massa clar què tenia que fer o dir, tot i així, al cap de ben poc ja estava explicant-li tot allò que em preocupava i em feia sentir malament. Vaig tenir clar que això de posar paraules al que sents és la hòstia si qui tu explica ho fa fàcil i sense cap mena de judici. Gràcies a les sessions que hem fet he pogut encarrilar el meu futur professional tot i que segueixi haguent-t’hi persones del meu voltant que no els hi semble bé. Gràcies Gemma!”

Innovadors socials – ElenaElena

Gràcies Gemma per ajudar-me a entendre el que em passava i a millorar la relació amb els de casa. Les sessions amb tu m’han permès transformar l’ansietat en ganes de fer moltes coses noves!!

Innovadors socials – JudithJudith