“Vaig començar les sessions quasi arrossegant a la meva parella ja que creia que era la única manera de poder retrobar-nos i recuperar l’espai que un dia varem tenir. Un cop viscuda l’experiència de les sessions amb la Gemma tot va començar a ser diferent, els dos ens vàrem adonar que havíem canviat, havien passat moltes coses i que feia molt que no ens aturavem a mirar-nos las ulls i explicar-nos com realment ens sentíem. Va ser màgic, respectuós i amb tot l’amor que ens tenim. Això ens ha permès entendre coses i ara, els dos a una, hem decidit renovar la relació de parella i redescubrir-nos. Gràcies per ensenyar-nos a reconèixer la llibertat individual per poder viure amb llibertat la relació de parella.”

Del desamor a l’amor – Natalia i XaviNatalia i Xavi

“No m’imaginava que es pogués acabar una relació sentint-se estimat i respectat. Gràcies Gemma per acompanyar-nos a veure-hi clar quan tot semblava eternament fosc. Quant de bé ens ha fet, als dos, les teves sessions.”

Del desamor a l’amorNúria i Joan

“Hablar con Gemma nos ha permitido darnos cuenta que cada uno debe ocuparse de lo que no le gusta y le genera malestar y desde aquí poder aprender a comunicar al otro lo que necesita de manera amable y negociadora.”

Del desamor a l’amorAna i Javier

“Tenir un espai on poder explicar el que sentim amb tota llibertat ha sigut sorprenentment reparador cosa que ens ha permès reconnectar i mirar-nos de nou amb carinyo. Gràcies pel teu acompanyament proper, tendre, fàcil i amb aquest toc de bon humor i alegria!”

Del desamor a l’amorMarina i Albert