“Vaig conèixer la Gemma fa dos anys en un moment vital molt dur i difícil. La seva manera d’enfocar la situació que tenia davant, la seva manera d’escoltar i comunicar i, sobretot, la seva professionalitat, han aconseguit que sigui capaç de transitar un moment tan dur d’una manera tendra i alhora amb determinació. El més bo de la Gemma per mi és que, quan necessito ajuda, tinc la sensació de tenir al meu costat una persona màgica. Gràcies Gemma.”

Cases respir – LoliLoli

“Quan em vaig adonar del que havia passat en aquella situació tan dura no sabia ni per on començar, tot es va ensorrar de cop. Una bona amiga em va parlar de la Gemma i tot i la meva resistència inicial vaig decidir trucar-la. No sabria explicar molt bé com però a mesura que anava passant l’estona al seu davant alguna cosa dins meu es calmava i tenia clar que en algun moment el dolor que estava sentint dins meu podria canviar i ser més lleuger. Amb l’acompanyament de la Gemma he après a parlar d’aquella situació amb calma, serenor i quan algun dia em rodola alguna que altra llàgrima sentir quant de bé em fa. Gràcies per acompanyar-me a retrobar-me i aprendre a viure amb amor allò que en un moment determinat genera un dolor infinit.”

Cases respir – LluísLluís

“Ara m’adono que mai m’he prioritzat. La seva mort m’ha permès veure’m. El dolor per la seva absència m’ha permès plorar. Que trist i que bonic a l’hora. Agraït pel teu acompanyament, amor i comprensió.”

Cases respirEnric

“Ara sé que aquest dolor m’acompanya però no em limita a viure la vida com ho ha fet tots aquests anys. Gràcies Gemma de tot cor.”

Cases respirMarisa

“Moltes gràcies Gemma, tinc més ganes de viure que mai!”

Cases respirAraceli

“Ahora puedo decir que quiero vivir y seguir aprendiendo de la vida y de la muerte. Gracias Gemma por poder ser la que soy hoy.”

Cases respirMontse