02.

AGENTS

DE CANVI

Formacions per a professionals del Sector Sanitari, Social, Educatiu i Empresarial.

Tots tenim clar que les persones som les que fem possible els canvis.
Vull dir que, sovint, ens omplim la boca explicant que cal deixar anar les estructures antigues, allò que ja no ens serveix i està caduc, que la vida és evolució i continu moviment i bla, bla, bla… Tot això està fantàstic. La cosa és: a què estem disposats?

Estic disposat a deixar anar el lloc laboral, que aparentment em dona autoritat, per igualar-me a l’altre si això servís de palanca de canvi per poder millorar la qualitat de vida de les persones? Estic disposat a deixar de queixar-me del què em deixen fer, i del què no, i començar a moure’m pas a pas i mica en mica posant èmfasi en el que té valor per a mi en aquest moment?

Està clar que ho volem tot, i ho volem ara, i ho volem perfecte. I aquest objectiu és lícit, lliure i assumible. La qüestió és si ens surt a compte fer-ho així.
Et surt a compte fer-ho així?

I si et dic que hi ha una manera més senzilla de fer-ho, però que cal que passin 300 anys per veure’n els resultats? Acceptes igualment el repte d’aprendre a igualar-nos aconseguint deixar anar tot allò que ja no ens serveix? O potser t’ho repenses i et dius: “qui dia passa, anys empeny” i fora mals de cap.

Tots som Agents de Canvi només pel fet d’existir.

Tot i així, el que és evident és que a les organitzacions i empreses és on hi ha un volum alt de persones que hi passen moltes hores de la seva vida dins, per tant, i si aprofitem aquest escenari per començar a empènyer cap a on volem anar?

Com que jo vinc del Sector Sanitari, sóc infermera de professió, m’agrada explicar-ho així i des d’aquí extrapolar-ho al Sector Social, Educatiu i Empresarial.

La intenció és anar un pas més enllà oferint un itinerari formatiu
de creixement continuat, dirigit a la maduració de la persona, que garanteix
la integració adequada dels coneixements i habilitats personals,
per poder passar d’aquest coneixement a la capacitació.

Així s’aconsegueix animar, motivar i inspirar
un nou Model de treball Centrat en la Persona on professionals i usuaris puguin sentir-se ben cuidats i respectats, mitjançant la creació d’espais de Creixement Humà on aprendre a Viure en Plenitud les diferents etapes vitals
dins i fora de l’entorn laboral.

Per tant, seguiràs validant les estructures antigues i els models caducs?

Guillem

“Et mostra altres visions de com afrontar la vida dia a dia. He fet un aprenentatge personal que m’ajuda en el desenvolupament professional.”

Judith

“Aprens a parar a pensar el que passa i com solucionar-ho, sense ficar parxes, parlant de temes nous i importants als que no donem gaire importància.”

Marta

“Aprens la manera de com afrontar els conflictes i situacions amb un mateix i, també, de cara a la manera de treballar amb els usuaris.”

Miguel

“He aprendido a no guardarme las cosas de cara a los demás y a poder gestionar mis emociones.”

Reiniciem el nostre Sistema Individual per aconseguir un Canvi Col·lectiu | Reiniciem el nostre Sistema Individual per aconseguir un Canvi Col·lectiu | Reiniciem el nostre Sistema Individual per aconseguir un Canvi Col·lectiu | Reiniciem el nostre Sistema Individual per aconseguir un Canvi Col·lectiu | Reiniciem el nostre Sistema Individual per aconseguir un Canvi Col·lectiu