XERRADA – EL DIA A DIA SENSE TU 

Proposta de: Gemma Nicolau – Arquitecta d’Emocions – Infermera Experta en gestió de les Pèrdues i el Procés de Dol.

Lloc: A escollir segons la disponibilitat d’espais en el poble/ciutat on es vulgui dur a terme.

Durada: 2 hores

CICLE 2024: Del 9 de setembre al 20 de desembre

CICLE 2025: Del 13 de Gener al 13 de Juny i del 15 de Setembre al 22 de Desembre

PREU xerrada de 2h: 300€ (desplaçament no inclòs)

PROPOSTA

El Dia a dia SENSE TU té la intenció de crear espais on informar-se i aprendre a com fer front i conviure amb el què o qui hem perdut. Un espai que ens permet situar-nos al davant de la pèrdua fent possible que el dia a dia sigui més lleuger i amb el mínim patiment possible.

Saber que podem tenir punts de referència per sentir-nos sostinguts i acompanyats ens apropa al Benestar i Qualitat de Vida que tots anhelem.

La Pèrdua és inherent al canvi i el Canvi és Vida, per tant, entendre què ens passa és el procés natural i necessari per poder començar a expressar amb llibertat allò que sentim i donar-hi un sentit.

Aquest procés s’anomena PROCÉS DE DOL.

OBJECTIUS GENERALS

OFERIR un espai nutritiu i d’escalf on tenir cura de nosaltres mateixos, escoltant, observant-nos i aprenent per poder apropar-nos a la Salut i el Benestar.

IMPULSAR una altra manera de viure la pèrdua i el dolor del deixar anar aconseguint augmentar l’impuls de vida que tots anhelem.

IGUALAR-NOS com a persones apropant el Procés de Dol a la societat i al dia a dia de les persones.

VALOR D’IMPACTE SOCIAL

COMUNITAT: Aprendre, mitjançant l’experiència compartida, que som capaços de poder caminar, respirar i viure amb allò que tant ens dol.

CONVIVÈNCIA: Validar l’expressió del que sentim mitjançant la mirada d’igualtat entre totes les persones més enllà de la situació concreta.

IGUALTAT: Poder identificar el que sentim d’una manera fàcil i natural i des d’aquí actuar amb respecte i bon fer cap a un mateix i cap a qui i el què ens envolta.

TEMPS: Identificar que cadascú té un ritme diferent i que tots són vàlids.

ESPAI: Respirar és imprescindible per viure. Tenir un espai per aprendre a agafar i deixar anar també.